Ongestoord

Lachen is op sommige momenten zo ondenkbaar dat het broodnodig is. 

3 april 2023

Humor lijkt ons de meest positieve manier om te kijken naar het leven, dat soms vervelend en zwaar kan zijn. Zeker wanneer kwetsbaarheden, trauma’s of nare levensgebeurtenissen ons levenspad doorkruisen, is een vrolijke noot net extra welkom. Lachen is op sommige momenten zo ondenkbaar dat het broodnodig is. 

Daarom organiseren we verschillende workshops met de vzw Jamais Vu. We willen hiermee proberen op een humoristische manier te leren omgaan met onze problemen. We zullen in de workshops worden aangeleerd hoe we improcomedy kunnen gebruiken, op en naast het podium. Het plan is om een aantal comedy nights op touw te zetten met iedereen die interesse heeft. Bewoners van beschut wonen, bezoekers van de Moester, Villa Voortman of Poco Loco, buurtbewoners, … Iedereen is welkom.

Eerst zullen we kleinschalig in onze eigen organisatie op pad gaan, het plan is steeds te wisselen van locatie. Uiteindelijk willen we eindigen met een voorstelling in een grote zaal in onze stad. Hierbij krijgen we ook steun van de Stad Gent.

Heb jij zin om mee te doen? We zoeken mensen die het podium op willen, creatieve geesten die mee willen schrijven maar ook helpers in de zaal om bijvoorbeeld het podium klaar te stomen of drankjes te serveren. 

Stuur naar charlotte.vandenbossche@bw-ipso.be

Deel dit bericht