heARTful minds

Kunst breekt uit [ het kader ] – een samenwerking tussen BW IPSO, De Moester, Aanloophuis Poco Loco en Villa Voortman

4 juli 2024

Heeft u ooit kunst ervaren die niet alleen de zintuigen prikkelt, maar ook harten verbindt en veerkracht versterkt? Welkom bij heARTful minds, een bijzonder project dat kunst, gemeenschap en herstel samenbrengt.
Vanaf donderdag 12 september tot woensdag 16 oktober in Liberas Gent, nodigen wij u uit om deel te nemen aan een unieke tentoonstelling en veiling.
Maar dit is niet zomaar een expositie. heARTful minds is een samenwerking tussen Beschut wonen IPSO, De Moester, Aanloophuis Poco Loco en Villa Voortman.
Onze missie is duidelijk: het bevorderen van ontmoeting, inclusie en veerkracht door middel van kunst. Met kunst als bindmiddel willen we stigma’s doorbreken en zelfvertrouwen vergroten. Maar wat ons echt onderscheidt, is de betrokkenheid van gevestigde en opkomende kunstenaars met diverse achtergronden, leeftijden en levenservaringen, al dan niet met een psychische kwetsbaarheid.
Wij geloven in de kracht van samenwerking. Niet alleen werken we samen met verschillende organisaties, maar we streven er ook naar om kunstliefhebbers, buurtbewoners, bedrijven en media te betrekken bij ons streven naar inclusie en veerkracht.
Dus, als u op zoek bent naar meer dan alleen een bijzondere kunst tentoonstelling en -veiling, sluit u dan aan bij heARTful minds. Samen kunnen we een wereld creëren waarin kunst niet alleen inspireert, maar ook verbindt en geneest.
heARTful minds – Kunst breekt uit [ het kader ]
Vind hier de facebookpagina en het evenement.
Deel dit bericht