John’s Inn

John’s Inn, de pauzeplek in het groen

31 maart 2023

Een Pauzeplek…

Is een plaats om tot rust te komen, de dagelijkse beslommeringen te vergeten en alles even achter je te laten. Het is een plaats waar jij zelf kiest wat er gebeurt. Heb je nood aan een praatje, dan kan dat. Wil je liever gerust gelaten worden, dan kan dat ook. John’s Inn is een moderne kleine woning, uitgerust met alle hedendaags comfort. In de groene omgeving van de moester.

 

Voor wie? 

John’s Inn is er voor mensen die er even tussenuit moeten en een plaats nodig hebben om de rust
terug te vinden. Heb je nood om even van huis weg te zijn? Heb je het lastig maar is een opname (nog) niet nodig? Dan is John’s Inn misschien de plaats voor jou.

Waar? 

John’s Inn bevindt zich op het domein van De Moester te Sint Denijs Westrem. De Moester staat al jaar en dag bekend als een plaats waar het goed vertoeven is. Een plaats waar heel veel kan en weinig
moet. Waar de sfeer en de koffie warm zijn, het eten lekker is en er steeds iets te beleven valt. Tijdens je verblijf in John’s Inn ben je uiteraard welkom in De Moester.

 

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

14 euro per dag, vooraf te betalen. Er is steeds de mogelijkheid tot middagmaal aan 5euro. Maximum 5 opeenvolgende weekdagen. De Moester is open tussen 9 uur en16.30 uur. Reserveren kan maximum 2 weken vooraf.

Download folder

Deel dit bericht